BERSEDIA UNTUK BINA MASA HADAPAN CEMERLANG - MPRC, Pusat Media & Perhubungan Awam (USM, 2015)
PULAU PINANG, 16 Ogos 2015 - Mereka yang akan memasuki kampus universiti dinasihatkan untuk menetapkan pencapaian terbaik dalam membina masa hadapan ketika mengikuti pengajian serta bersedia untuk menghadapi kejutan budaya yang boleh mengganggu proses pembelajaran, sukar bersaing dengan positif dan takut dengan keadaan sekelilingnya walau pun mungkin mereka adalah pelajar cemerlang ketika di sekolah.