SUKUM 2015 : USM TEKAD KEKAL PRESTASI CEMERLANG - MPRC, Pusat Media & Perhubungan Awam (USM, 2015)
PULAU PINANG, 13 Ogos 2015 – Seramai 120 orang atlit daripada pelbagai lapangan sukan akan membawa nama Universiti Sains Malaysia (USM) ke Kejohanan Sukan Staf Universiti Malaysia (SUKUM 2015) yang bermula dari 17 hingga 23 Ogos di Universiti Teknologi Mara (UiTM) Shah Alam. Menurut ketua kontingen, Tuan Hj Muhamad Mohd Hanif, beliau percaya dengan kekuatan sedia ada dan ditambah dengan persiapan latihan terbaik atlit-atlit yang bertanding, USM mampu meraih pingat dalam setiap kategori yang disertai.