KK DIHARAP TERUSKAN TRADISI KECEMERLANGAN - MPRC, Pusat Media & Perhubungan Awam (USM, 2015)
NIBONG TEBAL, 14 Ogos 2015 - Warga Kampus Kejuruteraan (KK) Universiti Sains Malaysia (USM) diharap akan meneruskan usaha membudayakan kecemerlangan dan membanggakan Universiti.Naib Canselornya, Profesor Dato' Dr. Omar Osman berkata, KK yang dilihat telah merencanakan pelbagai kejayaan diharap dapat terus mengekalkan momentum mencorak kecemerlangan ke arah yang lebih baik.