ERMAN KAMAL ANTARA PESURUHJAYA SUMPAH TERMUDA NEGARA: SEDIA PERKHIDMATAN KEPADA WARGA KAMPUS - MPRC, Pusat Media & Perhubungan Awam (USM, 2015)
PULAU PINANG, 13 Ogos 2015 – Universiti Sains Malaysia (USM) kini mempunyai perkhidmatan Pesuruhjaya Sumpah (PS) yang berpusat di Bahagian Pembangunan Sumber Manusia (BPSM) bermula 1 Julai 2015 apabila Pembantu Tadbir BPSM, Erman Kamal Mustafa Kamal, 31, telah menerima lesen atau permit bagi menjalankan tugas-tugas Pesuruhjaya Sumpah selama dua tahun iaitu sehingga 30 Jun 2017.