EMPAT CALON LEPASI PERINGKAT PERTAMA ANUGERAH KEJURUTERAAN UEM 2015 - MPRC, Pusat Media & Perhubungan Awam (USM, 2015)
NIBONG TEBAL, 15 Ogos 2014 – Empat orang pelajar kejuruteraan Universiti Sains Malaysia (USM) dari pelbagai bidang berjaya melepasi temuduga dan penilaian peringkat pertama untuk bersaing memenangi Anugerah Kecemerlangan Kejuruteraan UEM tahun 2015 di sini baru-baru ini. Anugerah tersebut menawarkan hadiah wang tunai sebanyak RM5,000 beserta sijil yang akan diraikan dalam satu majlis khas dan layak diberi tawaran untuk menjadi “UEM Young Engineers Programme (YEP)” atau terus bekerja dengan syarikat tersebut.