C4F: USM DAN APUCEN BANTU MANGSA GEMPA BUMI DI NEPAL - MPRC, Pusat Media & Perhubungan Awam (USM, 2015)
KATHMANDU, NEPAL, 14 Ogos 2015 - Universiti Sains Malaysia (USM) memperluas penglibatannya dalam program libat sama universiti-komuniti pada peringkat antarabangsa dengan membantu mangsa akibat gempa bumi berukuran 7.8 pada skala Richter yang melanda Nepal pada 25 April melalui projek perintis ‘Coaching4Fun Against the Quakes’ (C4F).