25 TAHUN PP PENGURUSAN: SASAR SISWAZAH HOLISTIK DAN MEMBANGUN QALBU - MPRC, Pusat Media & Perhubungan Awam (USM, 2015)
PULAU PINANG, 14 Ogos 2015 – Wajar dibanggakan, kejayaan Pusat Pengajian Pengurusan (PPP), Universiti Sains Malaysia (USM) sejak ditubuhkan pada Disember 1989 sehingga ke hari ini merangkumi pelbagai aspek dalam menempa nama sebagai antara peneraju pengajian pengurusan perniagaan terbaik di negara ini yang diiktiraf oleh pelbagai badan terkemuka antarabangsa dalam usaha melahirkan siswazah terbilang yang menjadi rebutan majikan dari dalam dan luar negara.