USM SEDIA SARIKATA PROGRAM TV UNTUK OKU BERI FAEDAH LEBIH 100,000 PENONTON - MPRC, Pusat Media & Perhubungan Awam (USM, 2015)
PULAU PINANG, 13 Ogos 2015 – Atas dasar keprihatinan serta tanggungjawab sosial sebagai pendidik kepada masyarakat, Pensyarah Pusat Pengajian Ilmu Kemanusiaan (PPIK) Universiti Sains Malaysia (USM) Dr. Leelany Ayob, 47, mengambil inisiatif membangunkan sarikata khusus untuk membantu Orang Kelainan Upaya (OKU) khususnya mereka yang mengalami masalah pendengaran untuk menonton program-program televisyen terbitan Media Prima Berhad sejak tahun lalu.