SAMBUTAN HARI PENYUSUAN SUSU IBU SEDUNIA 2015 TINGKAT KESEDARAN ORANG RAMAI - MPRC, Pusat Media & Perhubungan Awam (USM, 2015)
TANAH MERAH,10 Ogos 2015 - Dalam usaha untuk mempromosikan penyusuan susu ibu secara menyeluruh, Minggu Penyusuan Susu Ibu Sedunia disambut setiap tahun pada 1 hingga 7 Ogos. Bersempena dengan sambutan minggu tersebut, Jabatan Kesihatan Negeri Kelantan telah berkolaborasi dengan Sekretariat Laktasi Hospital USM, menganjurkan Program Sambutan Minggu Penyusuan Susu Ibu 2015.