SAMBUNG BELAJAR UNTUK BANTU MASYARAKAT - MPRC, Pusat Media & Perhubungan Awam (USM, 2015)
PULAU PINANG, 11 Ogos 2015 – Minatnya kepada kerja sosial dan membantu komuniti mendorongnya untuk melanjutkan pengajian ke peringkat ijazah pertama dalam mendalami ilmu pengetahuannya dalam bidang yang berkaitan. Demikian jelas RD Ramesh Patel, 55, salah seorang pelajar baharu pengajian jarak jauh Universiti Sains Malaysia (USM) yang ditemui selepas majlis Program Siswa Lestari, Rancangan Pengajian Jarak Jauh (RPJJ) di sini hari ini.