PELUANG KERJA UNTUK SISWAZAH: KUNJUNGI PROGRAM DI SUNWAY CARNIVAL KHAMIS INI - MPRC, Pusat Media & Perhubungan Awam (USM, 2015)
PULAU PINANG, 11 Ogos 2015 - TalentCorp Malaysia menjemput semua siswazah yang berminat untuk mengisi peluang kerjaya melalui pendedahan serta peluang yang terbuka melalui Program Graduate Employability Management Scheme (GEMS) dan Program Upskilling.