MULTI UPPER LIMB EXERCISE’ (MUL-eX) INOVASI TERKINI UNIT PEMULIHAN HOSPITAL USM - MPRC, Pusat Media & Perhubungan Awam (USM, 2015)
KUBANG KERIAN, 9 Ogos 2015 – Menyedari penggunaan alat senaman bagi rawatan pemulihan pesakit artritis, kecederaan sukan, strok dan kes kepatahan sedia ada agak membebankan pesakit, Kumpulan Beyond Rehab, Unit Pemulihan Hospital Universiti Sains Malaysia (HUSM) mengambil peluang menghasilkan projek inovasi yang dikenali sebagai ‘Multi Upper Limb Exercise’ (MUL-eX).