MEMPERKUKUH KEFAHAMAN PENYUSUAN IBU MELALUI BENGKEL ULANGAN LAKTASI - MPRC, Pusat Media & Perhubungan Awam (USM, 2015)
KUBANG KERIAN, 10 Ogos 2015 – Pengalaman dan kepakaran yang terdapat di Hospital Universiti Sains Malaysia (HUSM) dimanfaatkan melalui perkongsian dengan 30 orang kakitangan Hospital Pakar Perdana (KPJ) Kota Bharu dalam Bengkel Ulangan Laktasi sebagai kesinambungan dari bengkel yang sama tahun lalu. Bengkel Pengurusan Laktasi 20 jam pernah diadakan sebagai susulan sekurang-kurangnya selepas enam bulan ia dilaksanakan.