HORMATI INSTITUSI DAN GURU KUNCI KUASAI ILMU - NC - MPRC, Pusat Media & Perhubungan Awam (USM, 2015)
PULAU PINANG, 12 Ogos 2015 – para pelajar Universiti Sains Malaysia (USM) diingatkan mengenai perkara asas yang seharusnya diingati dan difahami dalam mencari ilmu pengetahuan termasuk yang terpenting, menghormati institusi dan guru. Naib Canselor USM, Profesor Dato’ Dr. Omar Osman berkata, warga sesebuah institusi perlu menghormati institusinya, menjaga tata susila dan menjunjung kemuliaan sebuah institusi dengan segala struktur dan peraturannya.