SURVIVAL FC JANJI LONJAK NAMA USM - MPRC, Pusat Media & Perhubungan Awam (USM, 2015)
PULAU PINANG, 7 Ogos 2015 – Minat dan matlamat mahu menjadikan sukan sebagai gaya hidup sihat membuatkan beberapa kakitangan Pusat Pengetahuan, Komunikasi dan Teknologi, Universiti Sains Malaysia (PPKT USM) menubuhkan pasukan futsal yang dikenali sebagai Survival FC.