PERKAHWINAN RENTAS BUDAYA: PUSAT ISLAM TAUTKAN HATI DUA JIWA - MPRC, Pusat Media & Perhubungan Awam (USM, 2015)
PULAU PINANG, 7 Ogos 2015 – Keterbukaan Pusat Islam Universiti Sains Malaysia (USM) dalam menerima kepelbagaian etnik dan kaum khususnya dari pelajar antarabangsa telah menyatukan dua hati, Siti Arina Zainal dengan pasangannya Benjamin Cutler untuk membina mahligai di sini hari ini. Menurut Pegawai Hal Ehwal Islam, Pusat Islam USM Ustaz Zayd Zhari, 38, majlis akad nikah pasangan tersebut menggambarkan keterbukaan masjid dalam menerima kepelbagaian dan memupuk pengantarabangsaan.