PELAJAR SEKOLAH ANTARABANGSA LAWAT HUSM - MPRC, Pusat Media & Perhubungan Awam (USM, 2015)
KUBANG KERIAN, 9 Ogos 2015 – Seramai 30 orang pelajar dan tujuh orang guru pengiring Sekolah Antarabangsa Kelantan (SAK) telah melawat ke Hospital Universiti Sains Malaysia (HUSM) baru-baru ini yang mendedahkan mereka kepada pengajian perubatan. Menurut Ketua Jabatan Pediatrik Hospital USM Profesor Dr. Hans Amin Van Rostenberghe, pendedahan awal perlu kepada pelajar sekolah kerana akan memberi impak positif pada masa akan datang.