OKU HARGAI KEPRIHATINAN USM-RICD - MPRC, Pusat Media & Perhubungan Awam (USM, 2015)
BANGI, 6 Ogos 2015 - Majlis penyerahan kerusi roda yang dimodifikasi khas USM-RICD hari ini adalah satu inisiatif untuk membantu golongan OKU agar memudahkan urusan harian mereka. Demikian tegas Timbalan Menteri Pembangunan Wanita, Keluarga dan Masyarakat Malaysia, Datin Paduka Chew Mei Fun ketika majlis pagi tadi.