INOVASI: UNIT REHABILITASI IPPT CIPTA ALAT SENAMAN MEDI-BIKE EXERCISER - MPRC, Pusat Media & Perhubungan Awam (USM, 2015)
PULAU PINANG, 8 Ogos 2015 - Unit Rehabiliti, Institut Perubatan dan Pergigian Termaju (IPPT) Universiti Sains Malaysia (USM) telah mencipta Medi-Bike Exerciser yang diilhamkan dari masalah peralatan senaman yang sedia ada bagi pesakit yang mengalami masalah mobiliti anggota badan bahagian atas dan bawah yang dikatakan tidak efisyen.