BPSM TERBITKAN SEMULA BULETIN BICARA ANTARA KITA - MPRC, Pusat Media & Perhubungan Awam (USM, 2015)
PULAU PINANG, 7 Ogos 2015 - Buletin Bicara Antara Kita keluaran Bahagian Pengurusan Sumber Manusia (BPSM) Universiti Sains Malaysia (USM) akan diterbitkan semula bermula tahun ini untuk penyaluran maklumat terkini berkaitan aktiviti sumber manusia kepada umum warga USM. Demikian penjelasan Timbalan Pendaftar Kanan BPSM, Tuan Haji Mohd Saad Bin Haji Din ketika ditemuramah hari ini.