BEYOND REHAB MENANG EMAS ICC WILAYAH TIMUR - MPRC, Pusat Media & Perhubungan Awam (USM, 2015)
KUBANG KERIAN, 9 Ogos 2015 – Alat rawatan pemulihan anggota, ‘Multi Upper Limb Exercise’ (Mul- Ex) hasil inovasi Kumpulan ‘Beyond Rehab’ daripada Unit Pemulihan, Hospital Universiti Sains Malaysia (HUSM) berjaya merangkul Anugerah Emas di pertandingan ‘Regional Convention Team Excellence (ICC)’ Peringkat Wilayah Timur pada 5 dan 6 Ogos lalu.