SUSU IBU TERBAIK UNTUK BAYI - MPRC, Pusat Media & Perhubungan Awam (USM, 2015)
PULAU PINANG, 3 Ogos 2015 – Susu ibu merupakan makanan terbaik dan lebih selamat untuk bayi kerana mengandungi kesemua nutrien yang diperlukan bagi tumbesaran dan perkembangan otak bayi termasuk 160 asid lemak yang tidak didapati dalam susu formula di samping lebih merapatkan hubungan di antara ibu dan anak melalui interaksi semasa proses penyusuan.