STRES DI TEMPAT KERJA BOLEH DIATASI - MPRC, Pusat Media & Perhubungan Awam (USM, 2015)
PULAU PINANG, 3 Ogos 2015 – Stres atau tekanan di tempat kerja boleh diatasi dengan memahami sumber yang mencetuskan stres, sama ada kecil atau besar, dalaman atau luaran serta jangka pendek atau jangka panjang yang merupakan langkah awal dalam menguruskannya dengan berpegang kepada nilai-nilai positif, optimistik dan mencintai (passion) terhadap sebarang pekerjaan yang dilakukan.