MEMAHAMI HUBUNG KAIT OTAK DAN MINDA UNTUK KESEJAHTERAAN - MPRC, Pusat Media & Perhubungan Awam (USM, 2015)
KUBANG KERIAN, 4 Ogos – Para penyelidik dalam bidang Neurosains telah memeta fungsi minda dan lokasinya di otak serta berusaha memahami urutan peristiwa rencatan dan rangsangan neurokimia yang berhubung kait dengan proses menzahirkan kehendak minda dan membuat kesimpulan bahawa minda adalah sesuatu yang amat kompleks yang merupakan gabungan di antara beberapa fungsi otak.