INOVASI: IPPT CIPTA PENGUSUNG I-TAG RINGAN DAN MUDAH DILIPAT - MPRC, Pusat Media & Perhubungan Awam (USM, 2015)
PULAU PINANG, 5 Ogos 2015 – Institut Perubatan dan Pergigian Termaju (IPPT) Universiti Sains Malaysia (USM) yang banyak terlibat dalam menyediakan pasukan paramedik yang bersedia untuk pelbagai aktiviti yang dianjurkan oleh pihak USM telah menghasilkan inovasi melalui ciptaan pengusung/Stretcher i-TAG (Transfer And Go) menerusi “Kumpulan Fast” ketika Konvensyen Kumpulan Inovatif & Kreatif (KIK) 2015 di sini baru-baru ini.