ENAM PELAJAR UK HARGAI PELUANG BELAJAR DI USM DENGAN KEMUDAHAN DAN MASYARAKAT PRIHATIN - MPRC, Pusat Media & Perhubungan Awam (USM, 2015)
PULAU PINANG, 4 Ogos 2015 – Universiti Sains Malaysia (USM) menerima enam orang pelajar Ijazah Sarjana Muda dan Ijazah Sarjana dari Keele University (KU), United Kingdom (UK) hasil perjanjian kolaborasi di antara USM dan KU tujuh tahun lalu. Mereka merupakan kumpulan ketujuh pertukaran pelajar dari KU yang mengikuti pengajian selama tiga bulan di USM.