DR. HAJI MUSA ALI TERIMA PENGIKTIRAFAN ANTARABANGSA - MPRC, Pusat Media & Perhubungan Awam (USM, 2015)
PULAU PINANG, 3 Ogos 2015 – Pengarah Pusat Inovasi dan Produktiviti Pentadbiran Awam (PIPPA) Dr. Haji Musa Ali baru-baru ini telah dilantik menjadi Felo Pelawat di University Of Palermo, Itali - merupakan satu-satunya felo dari dalam kalangan negara-negara Asia. Musa dilantik menjadi felo pelawat di CED – System Dynamics Group, University Of Palermo, Itali untuk tempoh tiga tahun.