AECUSM DIDIK PENYELIDIK ETIKA DAN PROSEDUR GUNA HAIWAN - MPRC, Pusat Media & Perhubungan Awam (USM, 2015)
PULAU PINANG, 3 Ogos 2015 – Pusat Pengajian Sains Farmasi (PPSF), Pusat Penyelidikan & Perkhidmatan Haiwan (ARASC) dan Jawatankuasa Etika Haiwan (AECUSM) mengukuhkan lagi pencapaian dalam bidang sains dengan penganjuran bengkel Pertimbangan Etika & Praktikal Dalam Penggunaan Haiwan untuk Sains buat kali ketiga.