USM PERKUKUH KOLABORASI DENGAN SWASTA UNTUK LAHIRKAN USAHAWAN FARMASI - MPRC, Pusat Media & Perhubungan Awam (USM, 2015)
PULAU PINANG, 3 Ogos 2015 - Universiti Sains Malaysia (USM) melalui Pusat Pengajian Sains Farmasi (PPSF) menjalin kerjasama dengan CCM Pharmaceuticals Sdn Bhd (CCM) melalui program Jalinan Antara Industri (JATI) bagi melahirkan usahawan bidang farmasi dalam kalangan siswazah ijazah pertama.