SUKSIS USM BUKTI KEJAYAAN – 39 ORANG DIPILIH SERTAI PDRM - MPRC, Pusat Media & Perhubungan Awam (USM, 2015)
PULAU PINANG, 3 Ogos 2015 - Seramai 39 orang bekas pelatih Kor Sukarelawan Polis Siswa/Siswi (SUKSIS) Universiti Sains Malaysia (USM) dilantik sebagai Pegawai Polis berpangkat Inspektor bagi sesi pengambilan kadet Inspektor Polis baru-baru ini. Menurut Timbalan Penguasa Polis Kor Suksis merangkap Ajutan Kor SUKSIS USM, Deputi Superintentan Polis Kor SUKSIS, Dr Mohd Adi Firdaus Tan Abdullah, jumlah itu merupakan kejayaan yang terbesar dalam sejarah SUKSIS USM.