RAWATAN SEGERA DI HOSPITAL PENTING TANGANI KANSER - MPRC, Pusat Media & Perhubungan Awam (USM, 2015)
KUBANG KERIAN, 2 Ogos 2015 - Bersempena sambutan Hari Kanser Kepala dan Leher Sedunia yang disambut pada 27 Julai setiap tahun, Jabatan Otorinolaringologi-HNS, Pusat Pengajian Sains Perubatan, Universiti Sains Malaysia (USM) menganjurkan ‘USM Head And Neck Cancer Awareness Programme’ untuk menimbulkan kesedaran serta meningkatkan tahap perawatan dan pengurusan pesakit kanser dalam kalangan masyarakat dengan lebih efektif.