POKB SUMBANG LEBIH RM200,000 BANTU PESAKIT KANSER - MPRC, Pusat Media & Perhubungan Awam (USM, 2015)
KUBANG KERIAN, 3 Ogos 2015 - Persatuan Orang Kota Bharu (POKB) menyumbangkan lebih RM200,000 untuk membantu pesakit kanser di Kelantan menerusi Tabung Kasih Kanser Orang Kota Bharu tahun lalu. Presidennya, Datuk Sheikh Ahmad Dasuki Sheikh Mohamad berkata, sumbangan ini kini turut diperluas kepada pesakit Hospital USM yang dijangka diperluaskan lagi kepada seluruh hospital di Kelantan untuk membantu terutamanya pesakit kanser yang kurang berkemampuan.