MENGHARAPKAN HAJI MABRUR - MPRC, Pusat Media & Perhubungan Awam (USM, 2015)
PULAU PINANG, 2 Ogos 2015 - Yang di-Pertua Negeri Pulau Pinang, TYT Tun Dato' Seri Utama (Dr.) Haji Abdul Rahman Haji Abbas merasmikan Kursus Perdana Haji peringkat negeri Pulau Pinang tahun 2015 yang dianjurkan oleh Lembaga Tabung Haji negeri Pulau Pinang dengan kerjasama Universiti Sains Malaysia (USM) di kampus induk USM malam tadi.