PIPPA TINGKAT KOLABORASI DI PERINGKAT ANTARABANGSA - MPRC, Pusat Media & Perhubungan Awam (USM, 2015)
PULAU PINANG, 31 Julai 2015 - Pusat Inovasi dan Produktiviti Pentadbiran Awam (PIPPA) Universiti Sains Malaysia (USM) mengangkat martabat kualiti sektor pentadbiran awam di Malaysia apabila menjadi agensi pertama di luar United Kingdom yang menjalinkan kerjasama strategik dengan Educational Competencies Consortium (ECC) yang berpusat di London.