MAKLUMAT KESAN KANSER PERINGKAT AWAL PENTING UNTUK SELAMAT NYAWA - MPRC, Pusat Media & Perhubungan Awam (USM, 2015)
KUBANG KERIAN, 2 Ogos 2015 - Menyedari kepentingan informasi penyakit kanser kepada masyarakat, Jabatan Otorinolaringologi (ORL), Pusat Pengajian Sains Perubatan (PPSP) mengadakan seminar separuh hari ‘USM Head And Neck Cancer Awareness Program’ sempena sambutan Hari Kanser Kepala Dan Leher Sedunia hari ini.