WARGA KAMPUS DISARAN BUDAYAKAN INOVASI DAN KREATIVITI - MPRC, Pusat Media & Perhubungan Awam (USM, 2015)
PULAU PINANG, 31 Julai 2015 - Penganjuran Konvensyen Kumpulan Inovasi & Kreatif (KIK) ini hendaklah diterjemahkan sebagai komitmen berterusan untuk menambah baik sistem penyampaian perkhidmatan Universiti dan membudayakan elemen kreativiti dan inovasi di dalam diri kakitangan Universiti pada semua peringkat organisasi dalam meningkatkan tahap kualiti perkhidmatan yang ada.