UNIT INTEGRITI ANJUR PROGRAM BERSAMA JABATAN PEMBANGUNAN USM - MPRC, Pusat Media & Perhubungan Awam (USM, 2015)
PULAU PINANG, 31 Julai 2015 – Unit Integriti, Pejabat Perundangan USM mengadakan Program Integriti Bersama Jabatan Pembangunan Universiti Sains Malaysia (USM) yang melibatkan kesemua staf dari pelbagai gred perkhidmatan dalam usaha mendidik seluruh warga untuk lebih memahami dan menghayati integriti sebagai amalan hidup.