POT LUCK KEISTIMEWAAN RUMAH TERBUKA 1USM - MPRC, Pusat Media & Perhubungan Awam (USM, 2015)
PULAU PINANG, 30 Julai 2015 – Konsep “Pot Luck” yang melibatkan pelbagai pusat tanggungjawab universiti yang menyumbangkan pelbagai juadah untuk dikongsi bersama-sama dalam usaha menjadikan sambutan sebagai milik bersama merentasi jabatan yang ada untuk mengeratkan silaturrahim berjaya dibuktikan dalam Majlis Sambutan Aidilfitri 1USM. Demikian kata Naib Canselor Universiti Sains Malaysia (USM), Profesor Dato’ Dr. Omar Osman ketika menyampaikan ucapan alu-aluan bersempena Sambutan Aidilfitri Peringkat USM, di sini, hari ini.