PELAJAR SEDIA GALAS AMANAH SEBAGAI AGEN PERUBAHAN - MPRC, Pusat Media & Perhubungan Awam (USM, 2015)
TAIPING, 29 Jul. 2015 – Kem Pemimpin Muda Prihatin Air-ESD, Sekolah-sekolah ASP-Net dan Kelab Sejahtera Peringkat Kebangsaan 2015 dilihat mencapai objektif dalam memberi pemahaman jitu kepada para pelajar untuk lebih peka kepada isu pemeliharaan sumber air. Kem berkenaan dianjurkan Pusat Kepakaran Serantau Pendidikan untuk Pembangunan Lestari (RCE Penang) yang berpusat di Universiti Sains Malaysia (USM) dengan kerjasama penuh Suruhanjaya Kebangsaan UNESCO Malaysia (SKUM) dan UNESCO-International Hydrological Programme (UNESCOIHP Malaysia).