NC USM KUNJUNG HORMAT DUTA MALAYSIA DI THAILAND KUKUH KERJASAMA AKADEMIK - MPRC, Pusat Media & Perhubungan Awam (USM, 2015)
BANGKOK THAILAND, 31 Julai 2015 - Naib Canselor Universiti Sains Malaysia (USM), Profesor Dato' Dr. Omar Osman hari ini mengadakan kunjungan hormat ke atas Duta Malaysia di Thailand TYT Dato' Nazirah Hussain di pejabat Kedutaan Malaysia di Thailand di sini.