ISDEV ADAKAN MAKMAL SOSIO-AKADEMIK BERSAMA UNISSA BRUNEI DARUSSALAM - MPRC, Pusat Media & Perhubungan Awam (USM, 2015)
GADONG, BRUNEI DARUSSALAM, 28 Julai 2015 - Pusat Kajian Pengurusan Pembangunan Islam (ISDEV) Universiti Sains Malaysia buat pertama kalinya mengadakan Makmal Sosio-Akademik bersama Universiti Islam Sultan Sharif Ali (UNISSA) selama sebulan bermula semalam hingga 28 Ogos ini. Perasmiannya dilakukan oleh Rektor UNISSA Dr. Haji Norarfan Haji Zainal yang teks ucapannya dibaca oleh Timbalan Rektor Dr Haji Mohammed Hussain Pehin Penyurat Haji Ahmad di Hotel Rizqun International Gadong.