INOVASI PENYELIDIK JADI MENU JAMUAN RAYA USM - MPRC, Pusat Media & Perhubungan Awam (USM, 2015)
PULAU PINANG, 31 Jul. 2015 – Produk makanan sihat inovasi penyelidik Universiti Sains Malaysia (USM) termasuk burger cendawan, biskut diperbuat dari tepung cendawan (Nutri Mash Biscuits) dan mi kurus antara menu menarik yang disajikan sempena Sambutan Aidilfitri 1USM di sini semalam.