BENGKEL KOLABORASI PENYELIDIKAN BUKA RUANG KERJASAMA EMPAT UNIVERSITI - MPRC, Pusat Media & Perhubungan Awam (USM, 2015)
KUBANG KERIAN, 29 Julai 2015 - Bengkel Kolaborasi Penyelidikan yang berlangsung selama dua hari di Dewan Utama Kampus Kesihatan, Universiti Sains Malaysia (USM) membuka ruang kerjasama antara empat Universiti di Pantai Timur dalam bidang penyelidikan.