USM JALIN KOLABORASI BANTU PERKASA PENDIDIKAN KHAS - MPRC, Pusat Media & Perhubungan Awam (USM, 2015)
PULAU PINANG, 25 Julai 2015 - Universiti Sains Malaysia (USM) sedia menjalin kolaborasi untuk membantu memperkasa pendidikan khas untuk nembantu anak-anak istimewa di negara ini. Demikian kata Naib Canselor Universiti Sains Malaysia (USM) Profesor Dato' Dr. Omar Osman ketika menyampaikan ucapan merasmikan Temasya Sukan Tahunan Sekolah Kebangsaan Pendidikan Khas Persekutuan (SKPKP) Kali ke-28 Tahun 2015 pagi ini.