USM JADI PUSAT KOORDINASI PROGRAM PERINGKAT KEBANGSAAN JBPM - MPRC, Pusat Media & Perhubungan Awam (USM, 2015)
NIBONG TEBAL, 28 Julai 2015 - Universiti Sains Malaysia (USM) bersedia menjadikan Kampus Kejuruteraan, USM Nibong Tebal sebagai pusat koordinasi Pertandingan Kawad Kecekapan Operasi Kebombaan Peringkat Kebangsaan Kali Ke-17 Tahun 2015 Jabatan Bomba dan Penyelamat Malaysia (JBPM).