USM BANTU PELAJAR SEKOLAH FAHAMI NEUROSAINS - MPRC, Pusat Media & Perhubungan Awam (USM, 2015)
KUBANG KERIAN, 26 Julai 2015 – Universiti Sains Malaysia (USM) telah menerima lawatan empat pelajar dan seorang guru pengiring dari Kolej Tunku Khurshiah (KTK) bagi Program Penyelidikan Eksplorasi Alam Kerjaya untuk Pertandingan Karnival Pendidikan Kerjaya Sekolah Berasrama Penuh Peringkat Zon Selatan hari ini.