Penyertaan Dalam Belanjawan, Kecukupan Belanjawan, Komitmen Organisasi, Motivasi Dan Prestasi Pengurus : Pendekatan Model Persamaan Struktural [HD38.2. N254 2004 f rb][Microfiche 7533]. - Nasir, Mohamad (2004)
Kajian ini mengkaji pengaruh kecukupan belanjawan, komitmen organisasi, dan motivasi dalam hubungan antara penyertaan dalam belanjawan terhadap prestasi pengurus.