TABUNG DARAH IPPT RAYU PENDERMA BEKALAN DARAH - MPRC, Pusat Media & Perhubungan Awam (USM, 2015)
BERTAM, 28 Julai 2015 - Tabung Darah, Unit Perubatan Transfusi, Makmal Diagnostik Termaju, Institut Perubatan dan Pergigian Termaju (IPPT), Universiti Sains Malaysia (USM) memerlukan bekalan darah bagi menampung kegunaan pesakit di wad sedia ada dan bilik bedah yang akan beroperasi tidak lama lagi.