NC USM HADIR RUMAH TERBUKA KOMUNITI PAKISTAN DI PULAU PINANG - MPRC, Pusat Media & Perhubungan Awam (USM, 2015)
PULAU PINANG, 29 Julai 2015 – Naib Canselor Universiti Sains Malaysia (USM) Profesor Dato' Dr. Omar Osman menghadiri Rumah Terbuka Hari Raya Aidilfitri anjuran Masjid Pakistan dan Liga Pakistan Pulau Pinang yang dipimpin oleh Konsul Jeneral Kehormat Negara Pakistan Dato’ Haji Abdul Rafique Abdul Karim di Masjid Pakistan baru-baru ini.