KUIZ ALAM SEKITAR TIMBUL KESEDARAN KELESTARIAN - MPRC, Pusat Media & Perhubungan Awam (USM, 2015)
PULAU PINANG, 25 julai 2015 - Universiti Sains Malaysia (USM) melalui Pusat Pengajian Ilmu Kemanusiaan menganjurkan pertandingan akhir Kuiz Alam Sekitar Antara Sekolah-sekolah Menengah Negeri Pulau Pinang bertujuan meningkatkan kesedaran dalam kalangan pelajar sekolah terhadap kepentingan pemeliharaan dan pemuliharaan alam sekitar.